O nas

Odkrijte nepozabno ribolovno pustolov┼í─Źino z izku┼íenim kapitanom Robertom, ki ponuja ribolov na tune v Jadranskem morju ter kulinari─Źne u┼żitke na ladji.

Pozdravljeni, sem Robert, kapitan vaše ladje.

S tem mislim ladjo, ki vas bo popeljala na nepozabno pustolov┼í─Źino ribolova na tune v Jadranskem morju. Moja zgodba se ni za─Źela v─Źeraj; sem sin morskega ribi─Źa in ┼że od malih nog sem bil zaljubljen v morje. Vsa poletja sem pre┼żivel na obali, kjer sem raziskoval in lovil po Jadranskem morju.

Morje je zame kot drugi dom. Skozi 35 let izku┼íenj sem se specializiral za ribolov velikih rib, ki jih Jadransko morje ponuja v izobilju. Z licenco za ribolov na tune sem se osredoto─Źil na te mogo─Źne plenilce. Moje ulove dostavljam hotelom in restavracijam po vsej Evropi, kjer se ceni kakovost in sve┼żina.

Morje je naš drugi dom

A moja strast ni omejena samo na ribolov. Kuhanje je druga velika ljubezen v mojem ┼żivljenju. Ve─Ź kot 20 let se ukvarjam s kulinariko. Odprl sem ┼że nekaj restavracij po Sloveniji in organiziral catering storitve po vsej Evropi. Tako lahko zagotovim, da boste na na┼íi ladji u┼żivali ne samo v ribolovu, ampak tudi v izjemni kulinari─Źni izku┼ínji.

Kaj ponujamo

Na┼ía ekipa ponuja ribolovne izlete po celotni Hrva┼íki. Ne glede na to, kje bivate, vedno posku┼íamo omogo─Źiti ribolov na te velike plenilce. Na┼ía celotna ekipa se lahko pona┼ía z odli─Źnim razmerjem med mlado zagnanostjo in izku┼ínjami, ki jih prinese dolgoletno delo na tem podro─Źju. Poznamo vsa lokalna ribolovna obmo─Źja kot lasten ┼żep in imamo leta ali celo desetletja nabranega znanja.

Podpora strankam

Na voljo vam je tudi na┼ía zanesljiva in profesionalna podpora strankam, ki vam bo pomagala z najbolj┼íimi na─Źrti za va┼í izlet in nastanitvijo. Z veseljem vam priporo─Źimo tudi najbolj┼íe lokalne restavracije, znamenitosti, ki jih je vredno obiskati, in druge aktivnosti na va┼íem obmo─Źju bivanja.

Zadovoljstvo naših strank je poglavitnega pomena

Na na┼íi ladji je vedno prostor za strastne ribi─Źe, za─Źetnike ali izku┼íene. Z veseljem delimo svoje znanje in izku┼ínje, da bi va┼ía pustolov┼í─Źina bila ─Źim bolj nepozabna. Pridru┼żite se nam in do┼żivite Jadransko morje na na─Źin, kot ga vidim jaz ÔÇô kot ─Źudovit, a zahteven svet, ki ponuja neskon─Źne mo┼żnosti za raziskovanje in u┼żivanje.

Pridru┼żite se na┼íemu kapitanu na celodnevnem ali ve─Źdnevnem ribolovu in u┼żivajte v nepozabni borbi z velikimi tunami in zaslu┼żeni morski ve─Źerji.
┬ęPridr┼żane pravice Lov na tune
Portfeljsko podjetje World Discovery.