O nas

Odkrijte nepozabno ribolovno pustolovščino z izkušenim kapitanom Robertom, ki ponuja ribolov na tune v Jadranskem morju ter kulinarične užitke na ladji.

Hej! Sem Tina, vodja podjetja Lov na tune.

S tem mislim ladjo, ki vas bo popeljala na nepozabno pustolovščino ribolova na tune v Jadranskem morju. Moja zgodba se ni začela včeraj; sem sin morskega ribiča in že od malih nog sem bil zaljubljen v morje. Vsa poletja sem preživel na obali, kjer sem raziskoval in lovil po Jadranskem morju.

Morje je zame kot drugi dom. Skozi 35 let izkušenj sem se specializiral za ribolov velikih rib, ki jih Jadransko morje ponuja v izobilju. Z licenco za ribolov na tune sem se osredotočil na te mogočne plenilce. Moje ulove dostavljam hotelom in restavracijam po vsej Evropi, kjer se ceni kakovost in svežina.

Morje je naš drugi dom

A moja strast ni omejena samo na ribolov. Kuhanje je druga velika ljubezen v mojem življenju. Več kot 20 let se ukvarjam s kulinariko. Odprl sem že nekaj restavracij po Sloveniji in organiziral catering storitve po vsej Evropi. Tako lahko zagotovim, da boste na naši ladji uživali ne samo v ribolovu, ampak tudi v izjemni kulinarični izkušnji.

Kaj ponujamo

Naša ekipa ponuja ribolovne izlete po celotni Hrvaški. Ne glede na to, kje bivate, vedno poskušamo omogočiti ribolov na te velike plenilce. Naša celotna ekipa se lahko ponaša z odličnim razmerjem med mlado zagnanostjo in izkušnjami, ki jih prinese dolgoletno delo na tem področju. Poznamo vsa lokalna ribolovna območja kot lasten žep in imamo leta ali celo desetletja nabranega znanja.

Podpora strankam

Na voljo vam je tudi naša zanesljiva in profesionalna podpora strankam, ki vam bo pomagala z najboljšimi načrti za vaš izlet in nastanitvijo. Z veseljem vam priporočimo tudi najboljše lokalne restavracije, znamenitosti, ki jih je vredno obiskati, in druge aktivnosti na vašem območju bivanja.

Zadovoljstvo naših strank je poglavitnega pomena

Na naši ladji je vedno prostor za strastne ribiče, začetnike ali izkušene. Z veseljem delimo svoje znanje in izkušnje, da bi vaša pustolovščina bila čim bolj nepozabna. Pridružite se nam in doživite Jadransko morje na način, kot ga vidim jaz – kot čudovit, a zahteven svet, ki ponuja neskončne možnosti za raziskovanje in uživanje.

Pridružite se našemu kapitanu na celodnevnem ali večdnevnem ribolovu in uživajte v nepozabni borbi z velikimi tunami in zasluženi morski večerji.
©Pridržane pravice Lov na tune
Portfeljsko podjetje World Discovery.